Freshpacking

Optcool fresh packing

Verpakken van fruit in Netlon, gyrsac, D-Pack, stretch en Flowpack

Opticool Freshpacking heeft een machinepark tot haar beschikking dat inspeelt op de vragen van haar partners voor de retail.

Opticool Fresh packing verpakt fruit -desgewenst- in Netlon, gyrsac, D-Pack, stretch of Flowpak en waarbij elke verpakking wordt voorzien van een label met bijbehorende productinformatie.

Doordat Opticool deze productiewerkzaamheden op de eigen locatie aan de Keilestraat uitvoert, kunnen we zeer snel schakelen. Er is geen transport van het fruit nodig; het fruit kan rechtstreeks naar de productieruimte worden gebracht voor verdere bewerking. Op deze manier kan Opticool optimale flexibiliteit bieden aan haar partners.

Opticool FreshpackingHet in en ompakken van het fruit door Opticool Fresh packing gebeurd op basis van de strengste normen. Opticool is namelijk onder andere HACCP gecertificeerd.

Het fruit wordt door Opticool Fresh packing -naar de wens van onze partners- extra gecontroleerd op defecten, kwaliteit en gezondheid en het fruit wordt -indien nodig- verwijderd en nieuw aangevuld. Elke partner ontvangt een gedetailleerde planning van de voor hun van toepassing zijnde werkzaamheden, waarbij u als partner continu op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen.